Man viens pazīstamais atsūtījis 2 mapes un tās mapes ir dust un dust2. Mapes ir tieši kā csgo traileros/gameplayjos istās. Esmu jau ietestējis. reku varat nolādēt. Link_1 Link_2
kāda jēga ? cs:go tas pats kas cs or css... un ganjau tādi pati karte izskatās tikai sliktākā grafikā
kartees ir atshkiriibas un izskataas jau daudz labaak (muusdieniigaak), nevis kaa parastaas CS:S. Tas ir taapat kaa saliidzinaat kartes(grafikas zinjaa) cs ar cs:s. Daudziem vareetu buut probleemas ar to ka kompis nepavilks (nu vismaz jau suudziibas bija serverii, ka baigi lago). Man personiigi fps bij virs 60, lai arii man video kartei ~4 gadi.
Man ir aptuveni 50versijas kartei dd2, spēlējot citos serveros tik daudz sakrājušās, ir nākotnes versija, kur puse izārdīta, ir džungļi, kur viss aplūdis... ...ir arī dd2_1.6. tā diezgan smuka...
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot post attachments in this forum