Čau visiem ! Daži varbūt atceras,kad es te prasīju palīdzibu ar austiņu pasūtīšanu netā,nu tad paldies Siemensam,no tā saita kuru viņš iedeva es pasūtīju seksīgas austiņas ar koka apdari un 3 universāliem uzgaļiem,un tikai pa 3ls,austiņas jau turās 2 mēnešus bez nekādām problēmām,galvenais ir jāmāk lietot un nevajag melot,ka lētas austiņas ātri plīst (tas nebija uzbrauciens

)...
Vobšem,gribu lūgt jums vēl vienu lietiņu,vai kāds zin kādas interneta adreses kur pārdodas lētas un normālas drēbes ? Man nevajag nekādas kreisās Gucci jakas,versace botes u.t.t ,man vairāk iet pie sirds visas šitās skeitu firmas,Volcom,Element,Etnies u.t.t ..bet galvenā ir cena,nevis firma,bija viens gadījums,kad no viena *atvainojos* mudaka,es draugos taisījos nopirkt Vans kreklu pa 9ls,viņš man atsūtija visus savus datus,personas kodu,vārdu uzvārdu,un es viņam aizsūtiju naudu,nebiju uztraucies,jo apčakarējot viņam būtu sāpīgi...karoče pēc mēneša ilgas čakarēšanās,es dabūju kreklu,bet pavisam citu,bet bonusā šis man iedeva arī superīgu jostu,tāpēc esmu tīri apmierināts,tikai problēma tā,ka tikko e-bay atradu tādu pašu kreklu tikai pa 3ls,nu vobšem tā,esmu zaudējis ticību cilvēcei,kļūšu par emo,un kopš šī brīžā sūtīšu drēbes tikai netā