Post Number:
Re: Nevainības apliecinājums
Paskaidrošu, ka demo bij apšaubāms, jo bija 1frags redzams, un ilga 40sek, kur 2/3laika skrēju. Vairākums cilvēku nostājās manā pusē, bet stigam bij pie kājas.
Bet nu es teicu, ka negribu krāt postus, bet gan tikai, lai apzinās savu kļūdu, neprasu naudu atpakaļ vai tādā garā!

To agress_ivE: vienā bildē ir redzams komandas biedrs, nezinu vai ja ir kkadi skripti vai čīti, tad izkrāsojas vai kādi citādi izskatās tikai pretinieki vai visi cilvēki,jo gluži wnk nelietoju.
Iepriekš man piesējas, ka sienas nav redzamas, tgd jau pa spēlētājiem sienās, kas vēl?

To Nightmare™:
1. Starpība ir par rezultātu, jo Stigs apgalvoja, ka es spēlēju pirmo dienu un nevaru dabūt 9:2 bez čītiem, k-gan spēlēju vairāk kā 2gadus. Izlasi vēlreiz citātu.

2. Kāda atšķirība kādi serveri? Vai tad no tā atkarīgs kā es spēlēju?

3. Jēga čitot, ja varu godīgi labi paspēlēt. Un vai domā, ka es sūdzētos par WH, ja pats varu uzslēgt un bezkaunīgi spēlēt.
4. Domu esi sapratis pareizi.
Un iepriekšējā tēmā, man kkas teica, ka uzlikts čīts: "kur tev tāds seksīgs tēmeklis ar punktiņu vidū."
Mana atbilde:
Varu Tev paradīt savus tēmkeļa izmērus, uzliec sev un iegūsi manu "čītu"

, nejauc v67 ar v34.
Ja man bija WH, tad ir pagājis labs laiks un vai tiešām nebūtu noķerts čitojam, ņemot, ka 1/4 no visiem spēlētājiem ir admini?